Architect-projectverantwoordelijke

Zelfstandige architect(e) of Ir-architect(e) met minimum 5 jaar ervaring. Met zin voor teamdirectie en organisationele vaardigheden binnen het team en met externe bouwpartners. Voor algemene verantwoordelijkheid in ontwerp-en uitvoeringsfase over gevarieerde simultane projecten en architectuurwedstrijden.

Architect-projectmedewerker

Zelfstandige architect(e) of Ir-architect(e) met minimum 2 jaar ervaring. Voor medewerking in replica tudor watches teamverband aan gevarieerde simultane projecten en architectuurwedstrijden waarbij alle fasen van het project van ontwerp tot uitvoering orologi replica worden opgevolgd.

Stagiair architect

Zelfstandige architect(e) of Ir-architect(e) in stageopleding. Voor medewerking in teamverband aan gevarieerde simultane projecten en architectuurwedstrijden waarbij alle fasen van het project van ontwerp tot uitvoering worden opgevolgd. Stage erkend door de Orde.

Binnenhuisarchitect

Zelfstandige binnenhuisarchitect(e) met minimum 2 jaar ervaring. Voor geļntegreerde medewerking in teamverband aan gevarieerde simultane projecten en architectuurwedstrijden waarbij alle fasen van het project van ontwerp tot uitvoering worden opgevolgd.

Directieassistent

Zelfstandige architect(e) of Ir-architect(e) met minimum 2 jaar ervaring. Met een goede kennis van talen (NL, FR). Met zin voor verantwoordelijkheid en zorgvuldig werk, talent voor organisatie.
Werkinhoud: kandidatuurdossiers, offertes, algemene planning, administratieve ondersteuning, facturatie, aankopen. Deeltijdse job bespreekbaar.

MODULO architects is permanent op zoek naar getalenteerde voltijdse medewerkers om de gestadige groei van haar studiebureau te bestendigen.

Naast technische bagage verwachten wij van de kandidaten een grote zin voor innovatieve hedendaagse architectuur, een goede kennis van talen (NL, FR, ENG) en uitgebreide CAD-vaardigheden (Microstation of Autocad).

De MODULO-medewerk(st)er is nauwkeurig, dynamisch, flexibel, pro-actief en positief ingesteld. Hij of zij kan vlot in teamverband werken.

Stuur uw kandidatuur met curriculum vitae, motivatie en beknopte portfolio per e-mail of post naar:

MODULO architects BVBA – Human Ressources
Ter attentie van Pierre Spruytte, partner
Tweehuizenweg 69/5
1200 Brussel-Belgium